Tábor Stříbrnice

04.08.2012 14:51


Tábor Stříbrnice
--4.8.-18.8.2012--

I letos proběhl hlavně pro nováčky nezapomutelný a dobrodružný,tradiční tábor na našem tábořišti ve Stříbrnicích. Tentokrát na téma Expedice na Mount Winson.
poplatek za tábor byl jako vždy 2000,- a musel být zaplacen do 2.8.2012, chodit platit jste mohli do skautské klubovny a to vždy ve čtvrek (19.7.1 26.7., 2.8.)
Maminky jsme psosili, aby své děti naučili udržovat si věci v pořádku, škrábat brambory a namazat chléb. né vždy jak jsme zjistili jste je to naučili a tak nám nezbylo nic jiného než je to učit na táboře. Pro příště prosíme abyste nás poslechli a kuchyňské služby,alespoň trochu ulehčili.


Doporučený seznam věcí: skautský kroj - košile, šátek, turbánek, zelené či hnědé kalhoty/kraťasy/sukni, oddílové tričko (o tom jak vše má vypadat najdete v rubrice skautské dovednosti), spací pytel, 2 deky, igelit pod madrace, polštářek, tepláky a bundu na spaní (v noci je někdy opravdu zima!!), teplá bunda, pláštenka (v žádném případě nenahrazovat deštníkem),  čepice, gumáky, pevná obuv, sandály nebo kecky, teplé ponožky, ešus, lžíce, hrneček, utěrka, 5 ks spodího prádla, 5 triček, 2 tepláky, šortky, plavky, 3 mikyny, kapesníky, toalet. potřeby: kartáček na zuby, toaletní papír, kolíčky na prádlo, pasty, mýdlo, hřeben, krém na opalování, 5 párů ponožek, ramínko, láhev z UH, baterka, zápisník, tužk, sešit na táborový deník, menší baťoh, sekyrka, šití, KPZ, kapesní nůž, prostředek proti hmyzu, kapesné 50-100 kč, kartička zdr. pojišťovny, prášek na praní, léky (ty odevzdáme zdravotnici Katce, při zápisu do tábora!!)